ida

www.idalivsstil.blogg.no

SYKELIG BESATT AV KROPP OG UTSEENDE 05.02.2017

I dagens samfunn er kvinner med en normal vekt stemplet som PLUS SIZE. Det er sykt, det er feil! Det er ikke rart vi føler på et enormt press. Jeg blir sliten av å hele tiden bli minnet på at " jeg kanskje burde gå ned 10 kilo til.. " når jeg blar forbi disse perfekte bildene av damene rundt omkring på internet.

Går jeg ned ti kilo til vil jeg ligge på en vekt rundt 57 kilo, som vil være alt for tynt for min bygning.. brystene vil forsvinne, og jeg vil faktisk da se syk ut. Men da er det jo bare å kjøpe et par nye bryster... Ikke sant?

Nei, tror ikke det. Jeg vil heller holde meg på den vekten jeg har nå, noen kilo til eller fra spiller ingen enorm rolle.. Jeg har en vekt som er sunn til min høyde! En vekt jeg har jobbet hardt for å nå. Jeg vil bare si at, så lenge du har litt fett på kroppen er du menneskelig og sunn.

Du må ikke slanke deg ihjel for å være bra nok. Det er ikke rart at unge jenter blir forstyrret av alt de ser rundt seg i disse tider. Selv jeg kan kjenne på det å ikke være bra nok, og jeg er en voksen dame. Vært overvektig i en periode og har født to barn. Men jeg har oppnådd en normal bmi. Og syns det da blir for dumt at samfunnet skal fremstille kvinner på min størrelse som plus size, og usunne.. jaha. Jeg spiser sunt og beveger på meg. Spar meg. Vi er ikke et produkt. Vi er mennesker.

4 Kommentarer skjul

ADVOKATEN

06.02.2017 kl. 21:07
Du har så rett!! Vær stolt av deg selv og den jobben du har gjort, men ikke bli tynnere!! Du er smellvakker og husk at de fleste modellbilder er retusjert ;) Ha en flott kveld <3

17.02.2017 kl. 22:37
Ka tid skal du slutte å slanke deg da???

Frida

21.02.2017 kl. 11:23
Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din! Du skriver godt og reflektert om mange forskjellige temaer! :) Jeg er også kjempe imponert over hvordan du har klart å endre livsstil. Jeg skal ned 10 kg for å nå min matchvekt så dette var motiverende å lese!!

Ida Skulstad

21.02.2017 kl. 16:21
Frida: Så hyggelig, :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ida Skulstad

idaskulstad@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits